Bakıda hava 26°
USD 1.7000 AZN
EUR 1.9478 AZN

Sən kimsən? (Test)

Sən kimsən? (Test)

Özünü tanımaq əslində düşünüldüyündən qat-qat çətindir. İnsanın öz davranışlarını obyektiv bir şəkildə izləməsi, müzakirə etməsi və səhvlərindən nəticə çıxarması tələb olunur. Eyni zamanda atdığı addımın başqa bir insan üzərində təsirini düşünüb, götür-qoy etməsi də onun necə insan olduğunu açıqlamağa yetərli olur ."Mən kiməm?" üfüqünün bayraq dirəyini tapmaq olduqca çətindir. Bu çətin səfər üçün cəsarət göstərənlər və əmək sərf edənlərin mükafatı daha inandırıcı və doyumlu insan əlaqələri qurmaqdır. Doyumlu insan münasibətləri qura bilmək, insanın özünü və digər insanları tanıması ilə mümkün ola bilər. 
Uzun-uzadı danışmaqdansa məhz bu 10 sualdan ibarət testdən keçin yetər. Sualları həll edərkən nə qədər maraqlı olduğunu da görəcəksiniz. 
 Rəqəmləri toplayın, alınan nəticəni şərhdə qeyd edin.
1. Özünüzü nə vaxt yaxşı hiss edirsiniz? 
(a) Səhərlər -2
(b) Günortdan sonra və gün batarkən -4
(c) Gecənin irəliləyən saatlarında -6
2. Necə yeriyirsiniz? 
(a) Sürətlə və uzun müddətdə -6
(b) Sürətlə və qısa müddətdə -4
(c) Normaldan yavaş və ətrafa göz gəzdirərək -7
(d) Yavaş və başı aşağı-2
(e) Çox yavaş -1
3. İnsanlarla danışarkən ... 
(a) Qollarımı sinəmdə qatlamış olaraq tuturam -4
(b) Əllərimi sıxıram -2
(c) Bir və ya hər iki əlimi belimə qoyuram -5
(d) Danışdığım insanlara toxunur və ya itələyirəm -7
(e) Qulağımla oynayır, çənəmə toxunur və ya saçımı düzəldirəm -6
4. İstirahət zamanı necə oturursunuz? 
(a) Dizlər qatlanmış və qıçlar bir-birinə bitişik olaraq -4
(b) Ayaqlarımı çaprazlayaraq -6
(c) Ayaqlarımı uzadaraq -2
(d) Bir ayağımı altıma qatlayaraq -1
5. Çox xoşunuza gələn bir hadisə olanda nə edirsiniz? 
(a) Ucadan qəhqəhə çəkirəm -6
(b) Asta səslə gülürəm -4
(c) Bir dəfəlik gülürəm -3
(d) Səssizcə gülümsəyirəm - 5
6. Bir ictimai fəaliyyətə qoşulduğunuz zaman ... 
(a) Hər kəs sizi fərq edəcək şəkildə səs-küylə daxil olursınız -6
(b) Sakitcə girib tanışlarınıza doğru baxırsınız-4
(c) Çox səssiz girib kimsənin sizi fərq etməməsinə cəhd edirsiniz -2
7. Çox çətin bir işə diqqətinizi cəmlədiyiniz zaman sizi narahat edirlər. Siz... 
(a) Məmnuniyyətlə qarşılayaram -6
(b) Həddən artıq narahat olaram -2
(c) Deyə bilmərəm. Hər iki variant  arasında dəyişən davranışlar göstərərəm -4
8. Ən çox hansı rəngi sevirsiniz? 
(a) Qırmızı və ya narıncı rəngi -6
(b) Qara -7
(c) Sarı və ya mavi -5
(d) Yaşıl -4
(e) Tünd mavi və ya bənövşəyi -3
(f) Ağ -2
(g) Qəhvəyi və ya boz -1
9. Yatağınızda uzanarkən ... 
(a) Kürək üstü uzanırsınız-7
(b) Üzü üstə uzanırsınız-6
(c) Yüngül qıvrılmış şəkildə yana dönüb uzanırsınız -4
(d) Başınızı bir qolunuzun üstünə qoyaraq uzanırsınız -2
(e) Başınızı yorğanın altına salaraq uzanırsınız-1
 10. Yatarkən adətən ... 
(a) Yıxılırsınız-4
(b) Döyüşürsünüz və ya müzakirə edirsiniz-2
(c) Kimisə və ya nəyisə axtarırsınız -3
(d) Uçursunuz və ya üzürsünüz-5
(e) Ümumiyyətlə yuxu görmürsünüz-5 
(f) Yuxularınız daim xoş olur-1
Cavablar:
31 - 40 bal: İnsanlar sizi məntiqli, ehtiyatlı, diqqətli və praktik biri olaraq görərlər. Sizi ağıllı, qabiliyyətli və hünərli amma təvazökar olaraq tanıyarlar. Çox sürətli yoldaşlıq qurmayan, amma yoldaşlarına qarşı çox sadiq olan və onlardan da eyni şeyi gözləyən biriniz.
41 - 50 bal: İnsanlar sizi təzə, canlı, çəkici, əyləndirici, pratik və daima maraqlı biri olaraq görərlər; hər vaxt maraq mərkəzi olan amma çox həddindən artığa qaçmayacaq qədər də balanslı biri .. İnsanlar sizi ayrıca xeyirxah, düşüncəli, anlayışlı və özlərini sevindirən və rahatlaşdıran biri olaraq tanıyarlar.

51 - 60 bal: İnsanlar sizi həyəcan verici, düşüncəsiz quruluşda, təbii liderlik xüsusiyyətləri olan, hər zaman doğru olmasa da sürətli qərar verən biri olaraq tanıyarlar. Səni cəsur, macərapərəst biri olaraq tanıyarlar; hər şeyi bir dəfə sınamaq istəyən, macəra yaşamaq üçün fürsətləri qaçırmayan biri... Yaydığınız həyəcandan ötəri insanlar sizinlə eyni iş yerində yaşamaqdan zövq alırlar.

Səslərin sayı: 14
64
8188
loading...
Şərhlər
Offline
aliyeva aynur
22 ama yoxdu axi?????
23 fevral 2015 11:45
Offline
ملاك
40 bal cixdi, tesekkur edirem, uygunluq da var
26 dekabr 2014 12:17
Offline
Nata Aqayeva
47 VE YAZILANLAR TAMAMI ILE DUZDUR
18 dekabr 2014 17:43
Offline
♡Fidan♡
Mende 43 oldu mene maraqli geldi testleri maraqlandirmaq tewekkurler melumati bizimle paylawdiginiz ucun
18 noyabr 2014 15:40
Offline
Miwqa
33 cixdi. dogrudur. təşəkkür
18 sentyabr 2014 17:18
Offline
Rüzgar
41 oldu. Gözlədiyim bir nəticə idi
15 sentyabr 2014 16:37
Offline
eliyeva jessica
37 oldu.tesekkurler
6 avqust 2014 11:31
Offline
ПаПиНа пРиНцЕсСа
34 bal 3cu sualda he4 biri
4 avqust 2014 20:57
Offline
ayhel
Mende 38 cixdi.indi neticeni hardan bilek?
4 avqust 2014 18:50
Offline
♥Dream girl♥
41 - 50 BAL:
İnsanlar sizi təzə, canlı, çəkici, əyləndirici, pratik və daima maraqlı biri olaraq görərlər; hər vaxt maraq mərkəzi olan amma çox həddindən artığa qaçmayacaq qədər də balanslı biri .. İnsanlar sizi ayrıca xeyirxah, düşüncəli, anlayışlı və özlərini sevindirən və rahatlaşdıran biri olaraq tanıyarlar.

mende 46 cixdi duzdur twkler give_ros
4 avqust 2014 18:24
Offline
misi
34 cixdi maraqli idi twk
4 avqust 2014 17:45
Offline
Rəmziyyə Verdiyeva
40 bal oldu maraqlı test üçün təşəkkürlər give_ros
4 avqust 2014 16:54
Offline
Terane Haciyeva
Cetin test ey bu
3 avqust 2014 19:19
Offline
Lamiyə Əkbər
Sebrim catmadi hesablamaga wassat
3 avqust 2014 15:11
Offline
lala
Mende 46 cixdi

2 avqust 2014 15:47
Offline
Seadet Gunesi
Mende 26- cixdi .
2 avqust 2014 13:21
Offline
PERI
Mende 44 cixdi.netice cox maraqlidi.tesekkurler.

41 - 50 BAL:
İnsanlar sizi təzə, canlı, çəkici, əyləndirici, pratik və daima maraqlı biri olaraq görərlər; hər vaxt maraq mərkəzi olan amma çox həddindən artığa qaçmayacaq qədər də balanslı biri .. İnsanlar sizi ayrıca xeyirxah, düşüncəli, anlayışlı və özlərini sevindirən və rahatlaşdıran biri olaraq tanıyarlar.duzdu.tesekkurler.maraqlidi,davamli olar,insallah.
2 avqust 2014 00:56
Offline
Ruhəngiz
Testə görə çox sağ ol,Nilufər.Məndə 35 çıxdı.
İnsanlar sizi məntiqli, ehtiyatlı, diqqətli və praktik biri olaraq görərlər. Sizi ağıllı, qabiliyyətli və hünərli amma təvazökar olaraq tanıyarlar. Çox sürətli yoldaşlıq qurmayan, amma yoldaşlarına qarşı çox sadiq olan və onlardan da eyni şeyi gözləyən biriniz.

1 avqust 2014 23:42
imza: Böyük insanlar hadisələri,dahi insanlar isə nəticələri düşünür.
Offline
איסון ממדוב.
39 oldu meleyim
1 avqust 2014 19:40
imza: Mutsuzum diye bahane arama.
Rabbim o kadar cox guzellik vermiski,
KALP GOZUNU ARALA
Offline
nigar dadasova
1-c 2-c 3-c 4-d 5-d 6-c 7-a 8-a 9-b 10-e

mende 50 faiz cixdi
1 avqust 2014 13:09
Adıniız:*
E-Mail:
ıifrə: *
Son şərhlər
  • BÜRCLƏR bizə nə vəd edir?-16 İyul

    Günün ikinci yarısında mübahisəli məsələlərin çözülməsini bir qədər ertələyin.
  • 06:17 - Müəllif: MirarobSW
    Hüquqşunas məsləhəti (395)

    Hüquqşunas məsləhəti

    Top 3gp adult site for you. Whore online mobile porno with Best girls free classic cartoon porn mobile videos free sites of girls getting spanked ballbusting and cbt free porn big brothers africa sex ofunneka strip clubs in montclair nj gay banging hard core sex video download pee wees big adventure movie bali gay hotel kuta spa her softball pants pussy sex Svart dam naken frГҐn Kamerun close nude pic sexy stocking up vidoe clips of naked women completely naked celebrities half naked father and teen daughter sex free qaulity sleeping sex pics how many interracial relationships in the us birth control bleeding after sex bloomington illinois asian food market utube free japanese teen poern bottom of my broken heart download house wife threesomes galleries movie clip nude milf next to pool free porn guys jack off hard gie style sex movie pctures of male sex change kung pow enter the fist mp3 Free sexy girls yotube online sexy http://geflefrisbee.com/too/1353888-more_of_queenie_2http://sophiayoungblog.com/popular/query/young-girl/page1.htmlhttp://wizardofgorethemovie.com/top/hindi_gali_audiohttp://wizardofgorethemovie.com/top/homemadehttp://kellylylephotography.com/videos-female-doctor-and-patient.htmlhttp://kellylylephotography.com/videos-%E9%81%B8%E6%8B%94%E4%BC%81%E5%8A%83.htmlhttp://wizardofgorethemovie.com/top/dogginghttp://so-lution.com/top-rated/http://chimneydriptray.com/latest/http://chimneydriptray.com/new.phphttp://sophiayoungblog.com/popular/query/suuna-schoolgirl/page1.htmlhttps://so-lution.comhttp://chimneydriptray.com/top/hd_eroticaxhttp://wizardofgorethemovie.com/top/motherhttp://wizardofgorethemovie.com/top/shemale Fucked my girlfriend in her ass free. Large PornTubeВ® is a free porn site featuring a lot of Escort porn videos. New videos added every day! Dick Hannah Toyota is the dealership you can trust to provide an exemplary car-buying and servicing experience. Dick Hannah Toyota includes a FREE LIFETIME LIMITED POWERTRAIN WARRANTY on all new and certified pre-owned Toyota vehicles. Standard. Mar 27 В В· Flavor on Main: Lovely Evening - See traveler reviews 83 candid photos and great deals for Culpeper VA at TripAdvisor. Culpeper. Culpeper Tourism Culpeper Hotels Culpeper Bed and Breakfast Harrisonburg Virginia. 73 Reviewed March 5 via mobile. Birthday celebration.55. Watch Real Black Strippers porn videos for free here on Discover the growing collection of high quality Most Relevant XXX movies and clips. No other sex tube is more popular and features more Real Black Strippers scenes than ! Browse through our impressive selection of porn videos in HD quality on any device you own. Watch Tranny Art Two Black Trannys Fuck a White Dude shemale video on - the ultimate selection of free Shemale Tranny Tube & Tranny Shemale Tube HD porn movies! Tranny Art Two glamorous trannys and one straight guy threes 97%. Two trannys fuck a black and white guy 94%. Brooke Morgan fucks Christian. Kporno porn tube has the biggest collection of free porno videos. Tons of asian fetish hardcore or anal sex movies virgins fucked by huge monster cocks. We provide free Euro Nubiles xxx video casting best teens students and matures. Stream milf pregnant and celebs xxx movies for free.
  • Jeleznikovun “Müqəvva”sında uşaq psixologiyasına baxış

    Bu kitab uşaqların, valideynlərin və ən önəmlisi müəllimlərin oxumalı olduğu əhəmiyyətli əsərlərdəndir. “Müqəvva” Rusiyada orta məktəb dərsliklərində tədris olunur. Sevindiricir ki, Lenkanı artıq azərbaycanlı uşaqlar da tanıyacaq.Mən də oxumuşam
  • 16:14 - Müəllif: Feride
    Şokoladlı kokteyl (foto-resept) (3)

    Şokoladlı kokteyl (foto-resept)

    Kafedə elə baha verirlər ki. Hazır evdə edərəmŞərhim hara yox oldu?
  • Beyonce şahzadə ilə görüşə belə geyindi-FOTO

    Şahidlərin sözlərinə görə, müğənni Sasseks hersoginyasnı "Mənim şahzadəm" adlandırıb və “oğlunuz inanılmaz dərəcədə gözəldir" söyləyərək mədh edibNiyə axı Megan şahzadə deyil
  • Taxtadan hazırlanmış əl işləri

    Qartal elə bil dogurçudu
  • Yalçın Rzazadə müalicə olunması üçün Türkiyəyə aparıldı

    Allah komeyi olsun cetindi
  • 14:39 - Müəllif: Iceberg
    Manikürdə yarım ay trendi (2)

    Manikürdə yarım ay trendi

    cox gozel gorunur
  • Şokoladlı kokteyl (foto-resept)

    1 su stəkanı süd və 1 yemək qaşığı əridilmiş şokoladı blender ilə qarışdırın.
  • 14:37 - Müəllif: Iceberg
    Saç uzadan soğan suyu (2)

    Saç uzadan soğan suyu

    2 ədəd soğanı qatı meyvə sıxacağından keçirin. Bu suyu saç dərinizə masaj edərək çəkin. Bir saata qədər saçlarınızda saxlayın, saçlarınızı masaj edərək yuyun.
loading...
Son yazılar
Ailənizin ümumi gəliri:
500 AZN-ə qədər
500-1000 AZN
1000-1500 AZN
2000-3000 AZN
5000 və ya daha çox
Sizə nə var?! )