Bakıda hava 10°
USD AZN
EUR AZN
08:08Xəyalə Murad Sabahınız xeyirli,gününüz aydın olsun,Əziz Qadin.Netlilər! 28 fevral 22:05Feride xəstə müəllimlər işə getmsinlər 28 fevral 22:04Feride Saglam uşaqları da xəstələndirirlər
41470

Münasibətinizin hansı dönəmini yaşayırsınız?

Sevginizi test etməyə nə deyirsiniz?

Münasibətinizin hansı dönəmini yaşayırsınız?

Bu test sayəsində münasibətinizin hansı dönəmi yaşadığını öyrənə bilərsiniz. Sualları cavablayın. Özünüzə hər A variantı üçün 2 bal, B variantı üçün 4bal, C variantı üçün isə 6 bal verin. Ümumi yığdığınız balları toplayın və aşağıda sizə uyğun variantı oxuyun.

1. Təzə bir münasibətə başlamış olsanız da, köhnə münasibətlərinizlə dostsayağı münasibətlər sürdürməyə davam edirsiniz.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

2. Yersiz səbəblər üzündən də olsa, davanı ilk olaraq siz başladırsınız.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə 

Münasibətinizin hansı dönəmini yaşayırsınız?

3. Münasibət yaşadığınız qarşı cinsin ailəsi ilə birlikdə bir araya gəlmə sıxlığınız necədir?

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

4. Ona hədiyyə alarkən münasibətinizi alovlandıracaq şeylər olmasına diqqət edirsiniz.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

5. Həyatınızdakı insanla olan münasibətinizə dair ailənizə və dostlarınıza yalan söyləyirsiniz.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə 

Münasibətinizin hansı dönəmini yaşayırsınız?

6. Birlikdəliyinizi daha ciddi bir hala gətirməyi düşündüyünüzü dediyiniz zaman mövzunu dəyişdirmə sıxlığı.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

7. Gələcəyinizlə bağlı vacib qərarlar qəbul edərkən həyatınızdakı insana sual verirsiniz?

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

8. Sizin üçün etdiyi fədakarlıqları deyir.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə 

Münasibətinizin hansı dönəmini yaşayırsınız?

9. Harasa tək gedəndə tez bir zamanda onun yanına getmək istəyirsinizmi?

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

10. Alış-verişə çıxdığınız zaman özü üçün yeni şeylərə baxar.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

11. Sizin ona ünvanladığınız mətnaltı mesajlarınız gün ərzində nə qədər olar?

A) Əsla olmaz.

B) Bəzən olur.

C) Həmişə olur.

12. Gün ərzində heç olmasa, bir dəfə də olsa, münasibətlərinizi sorğulayırsınız.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

Nəticələr:

24-39 bal: Siz ya yeni tanış olubsunuz, ya da romantik nağıllardakı cütlüklərdənsiniz. Hər ikiniz bir-biriniz üçün yetərincə fədakarsınız. Kiçik davaları isə rahatlıqla həll edə bilirsiniz. Münasibətinizin belə gözəl davam etməyi də məhz elə sizin öz əlinizdədir.

40-55 bal: Ona qarşı olan hisslərinizdə bir az azalma olduğunu hiss edir, ancaq münasibətinizə toz qondurmağa da könlünüz yol vermir. Münasibətinizdəki monotonuğu qırmaq adına özəl yeməklər və sürprizlər edə bilərsiniz. Aranızda olan söz-söhbətlərə fikir verməyin və bir qədər güzəştə gedərək onları xoşluqla həll edin.

56 və daha artıq: Bitmiş bir sevgidən mədət ummaq sizə görə deyil. Ən kiçik bir atışmanın böyük davaya çevrildiyi halda münasibətlərinizi düzəltmək sizin üçün maddi və mənəvi zərər deməkdir. İki mədəni insan kimi qarşı-qarşıya oturub söhbət etməli və ya ayrılmalı, ya da bunu birlikdə düzəltməlisiniz.

Səslərin sayı: 3
18
4397
Şərhlər
Offline
S.S.E.
maraqli tesdir tesekkurler
6 fevral 2015 15:20
Offline
yagmur atasoy
46 puan cikti cray cok tewekkurler give_ros
6 fevral 2015 15:17
Offline
Hacət-i Vuslat
Çox da inanmıram bunlara.
1 yanvar 2015 23:21
imza: Diqqət əziz xanımlar! Sərbəst qrafikli,yatırımsız işə ehtiyacınız varsa mənimlə əlaqə saxlayın.
Offline
ملاك
50 cıxdı, hardasa uygunluq var
26 dekabr 2014 12:24
Offline
Aida M-ova
Maraqlı testdir girl_smi
2 oktyabr 2014 13:26
Offline
Ayka Eliyeva
Cox maraqli testir,tewekkurler hazirladiginiz ucun...
21 sentyabr 2014 21:57
Offline
Xalidə Həsənzadə
Xəbər üçün təşəkkür Zəhra xanım
21 sentyabr 2014 11:48
Offline
Miwqa
40-55 oldu men de. aileli deyilem, amma sevgilim var. aramizda olan problem hell olunasi deyil, xeyanetdi
18 sentyabr 2014 17:09
Offline
PERI
MEN BU MERHELENI COOOXDAAAAAAAAAAN KECMISEM,5 ILDIRKI,AILELIYEM.YENE DE MARAQLIDI.
3 sentyabr 2014 21:29
Offline
ღМоя большой любовьღ(Ailəli)
Men 40bal topladim. Heqiqetende gozel testdi cox beyendim. Tewekkurler
3 sentyabr 2014 13:31
Offline
Zehra.
Arzularin_Limani.,
nigar dadasova,
Красивая Девушка,
Dəniz84,
♥Aynişka Gülüm♥,
Hər birinizə uğurlar... give_ros give_ros give_ros
2 sentyabr 2014 01:06
Offline
Qəribə
Maraqlıdir, təşəkkür edirem. give_ros
2 sentyabr 2014 00:33
imza: Не забывайте благодарить Бога, Он же не забывает будить вас каждое утро.

Iдеальных людей не бывает, цените тех,
кто смог полюбить ваши недостатки.
Offline
♥♥S.Nur♥♥
Mende 38 cixdi.Bizim munasibetlerimizin yolunda getmesinde men cox rol oynayiram amma eslinde.Cox gizeshte gedirem.Teshekkurler.
1 sentyabr 2014 23:37
Offline
♥Aynişka Gülüm♥
Mende de 46 oldu, hardasa uygun gelir, tesekkurler maraqli idi!
1 sentyabr 2014 17:19
Offline
Aysel İ.
1.A
2.B
3.B
4.B
5.B
6.A
7.C
8.C
9.C
10.A
11.B
12.B
44 bal.

40-55 bal: Ona qarşı olan hisslərinizdə bir az azalma olduğunu hiss edir, ancaq münasibətinizə toz qondurmağa da könlünüz yol vermir. Münasibətinizdəki monotonuğu qırmaq adına özəl yeməklər və sürprizlər edə bilərsiniz. Aranızda olan söz-söhbətlərə fikir verməyin və bir qədər güzəştə gedərək onları xoşluqla həll edin.
Maraqlı xəbər üçün təşəkkür. give_ros
1 sentyabr 2014 17:14
imza: Yalnız acizlər boyun əyib unudurlar, güclülər isə o yana-bu yana qaçır, qadir taleyi qeyri-bərabər döyüşə çağırırlar.
Offline
1 sentyabr 2014 15:24
Offline
nigar dadasova
İnanmasiz amma mende 50 oldu
1 sentyabr 2014 14:44
Offline
Arzularin_Limani.
Men 12 bal topladim cunki nişanlimla tezelikce taniş olmuşam bu ayin 7si nişanim olacaq
maraqli xeberdi teşekkurler Zehra xanim
1 sentyabr 2014 14:20
Adıniız:*
E-Mail:
ıifrə: *
Son şərhlər
Son yazılar
Hansı fəsili daha çox sevirsiniz?
Yaz
Yay
Payız
Qış