Bakıda hava
USD AZN
EUR AZN
14:48Ayla Ayla qizlar necəsiz Survivora kim baxdı? səhərə kimi ağladım e 09:03Xəyalə Murad Sabahınız xeyirli,gününüz aydın olsun,Əziz Qadin.Netlilər!
41423

Nə qədər narahatsan? (test)

Aşağıdakı testləri həll edin. Seçdiyiniz variantları sayın. Hansı variant üstünlük təşkil etsə, şərhlərdə onu yazın. Hər birinizin şərhinə uyğun olaraq elə şərhlərdə cavablar qeyd ediləcək. Əgər kimdəsə testə yazılan şərt yoxdursa, həmin testi buraxsın. Misal üçün, maşın sürməyənlər maşınla əlaqəli olan testi ötürə bilərlər.

Nə qədər narahatsan? (test)

1. Nahar üçün 15 dəqiqə vaxtın var. Sən nə edirsən? 
 A) Dondurulmuş qidanı sobada tələsik bişirirəm.
 B) Sendviç hazırlayıram.
 C) Nahar etmirəm, boş vaxtım olana kimi gözləyirəm.
 D) Yeməyimi rahat yeyirəm, iş gözləyə də bilər.

Nə qədər narahatsan? (test)

2. Səyahətə gedərkən özünə qulluq etmək üçün hansı vasitələri götürürsən?
 A) Az yer tutan əşyalar: 3-ü 1-də olan kremlər.
 B) Əlimə nə keçsə çantama atıram, onsuz da səyahətdə lazım olan hər şeyi alacam.
 C) Bu, mənim orada qalacağım vaxtdan asılıdır. 
 D) Bütün kosmetik vasitələrimi, losyonlarımı götürürəm.

Nə qədər narahatsan? (test)

3. Maşınını dayanacaqda necə saxlayırsan?

 A) Digər maşınlara narahatlıq yaratmamağa çalışıram.
 B) Maşınımı saxlamaq üçün o qədər də ağır cəzalar yoxdur. Şəraitə uyğun hərəkət edirəm.
 C) Bunun üçün çox əlləşirəm, istəyirəm hər şey qaydasında olsun. 
 D)Daha çox yer tutmağa çalışıram.

Nə qədər narahatsan? (test)

4. Mobil telefonunda ən çox hansı xidmətlərdən istifadə edirsən?
 A) "Kim zəng edib" xidmətindən. İstəyirəm ki, telefonum bağlı olanda da kimin zəng etdiyini bilim.
 B) MMS və İnternet - danışmadan əlaqə saxlamağı xoşlayıram.
 C) Səsli mesaj - oxumaqdansa qulaq asmaq yaxşıdır.
 D) İkinci xətt - çox danışmağı sevirəm.

Nə qədər narahatsan? (test)

5. Alış-verişə gedirsənmi?
 A) İnternetdən alış-verişi seçirəm. Beləcə, nəzərdə tutduğumdan da çox şey alıram.
 B) Həmişə ehtiyacım olan şeyləri alıram.
 C) Əvvəlcədən mənə lazım olan əşyaların siyahısını hazırlayıram və keyfiyyətə önəm verirəm.
 D) Rəfiqəmə zəng edib, mənimlə alış-verişə getməsini xahiş edirəm. Həm əylənir, həm də alış-veriş edirik.

Nə qədər narahatsan? (test)

6) Kafeyə tez-tez tək gedirsənmi?
 A) Düşünmək, oxumaq və ya işləmək istəyəndə.
 B) Heç vaxt.
 C) Küçədə güclü yağış yağanda.
 D) Kofe içmək istəyəndə.

7) Sevgilin və ya həyat yoldaşına zəng edirsən və o cavab vermir. Sən...
 A) Mesaj göndərib zəng etməsini xahiş edirsən.
 B) Cavab verənə kimi dəstəyi asmırsan.
 C) Oturub onun zəng etməsini gözləyirsən.
 D) O da zəng edəndə sən cavab vermirsən.

Nə qədər narahatsan? (test)

8) Sükan arxasındasan və yolda tıxac var. Sən...
 A) Qəzəblənirsən.
 B) Aramsız siqnal verirsən.
 C) Musiqiyə qulaq asır, telefonla danışırsan.
 D)Tıxacdan çıxmaq üçün yol hərəkəti qaydalarını pozursan, bu, vaxtın boş yerə keçməsindən yaxşıdır.

Nə qədər narahatsan? (test)

 9) Yemək zamanı (tək olmayanda) adətən...
 A) Televizora baxıram. 
 B) Yanımdakı insanla söhbət edirəm. 
 C) Mənim qaydam: "Yemək yeyərkən kar və lalam". 
 D) Kitab və ya jurnal oxuyuram.

Nə qədər narahatsan? (test)

 10) Satışda köynək görürsən və çox bəyənirsən. Köynəyin düymələri sınıb, amma qiyməti çox münasibdir. Sən...
 A) Təəssüflənirsən: gözəl köynəkdir, kaş düymələri yerində olaydı.
 B) Qiymətə görə alırsan.
 C) Başqasının olub-olmadığını soruşursan.
 D) Düymələrini dəyişirsən.

Cavablar

A variantı çoxdursa: Müdafiəsizsən.
"Hər şeyi öz axarına buraxmaq lazımdır" - bu, sənin ən çox sevdiyin cümlədir.Narahat olmağı sevmirsən.Ən çətin anlarda belə dincəlməyə vaxt tapırsan.Çətin anlarda güclü insanlardan kömək istəyirsən. Unutma ki, gec-tez hər işi özün etməlisən.İnsan həyata bir dəfə gəlir: bundan istifadə etməyə çalış. Unutma ki, sən hər şeyin yaxşısına layiqsən. 

B variantı çoxdursa: Səliqəsizsən.
Sənin devizin - "Xırda şeylərə görə narahat olmağa dəyməz". Həmişə "Onsuz da hər şey öz yerini tutacaq" deyirsən.Amma nəzərə almalısan ki, işlərinlə vaxtlı-vaxtında məşğul olmasan, onlar daha da pisləşə bilər.Özünə sərf edən işlərlə maraqlanırsan.Özünü müdafiə etməyi bacarırsan, çətinlikləri sevirsən.Dilin başına bəladır.Danışarkən cümlələrinə fikir ver.Hərəkətlərinə zəriflik və səliqə əlavə et.

C variantı çoxdursa: Qaydaları çox sevirsən.
Həmişə qayadalara riayət etməyə çalışırsan.Buna görə də tez-tez çıxılmaz vəziyyətdə qalırsan.Sənə düşündüyün və istədiyin kimi hərəkət etmək lazımdır. Kənardakılara xoş olsun deyə özünü nəyəsə məcbur etmə. 

D variantı çoxdursa: Nəzakətsizsən.
Həmişə deyirsən: "Öz hüquqlarımı kobud şəkildə qorumalıyam, yoxsa insanların ayaqlarının altında "xalça" olaram". Təəssüf ki, sən özünü müdafiə etmək üçün insanlarla kobud rəftar edirsən.Ətrafındakı insanları incidib, onları özündən uzaqlaşdırmağın heç vecinə də deyil. Özünü başqalarının yerinə qoymağa çalış, bəlkə onları başa düşdün. 

Səslərin sayı: 11
102
5049
Şərhlər
Offline
Memmedova Nergiz
B varianti coxdur. heqiqeten duzdur(((((
2 avqust 2016 14:04
Offline
Xanim_Xatun
Əgər kimdəsə testə yazılan şərt yoxdursa, həmin testi buraxsın. Misal üçün, maşın sürməyənlər maşınla əlaqəli olan testi ötürə bilərlər.
13 iyun 2015 10:40
Offline
איסון ממדוב.
Maraqli tesdi can cox saqol
1 mart 2015 23:00
imza: Mutsuzum diye bahane arama.
Rabbim o kadar cox guzellik vermiski,
KALP GOZUNU ARALA
Offline
Miwqa
A varianti cixdi teşekkur
20 sentyabr 2014 16:26
Offline
Gülbəniz
Dcbbcbbcca mən indi hansındanam?
25 may 2014 10:22
Offline
Nurka Glamurka
YaZ-yAgMuRum,

Səliqəsizsən.

Sənin devizin - \"Xırda şeylərə görə narahat olmağa dəyməz\". Həmişə \"Onsuz da hər şey öz yerini tutacaq\" deyirsən.Amma nəzərə almalısan ki, işlərinlə vaxtlı-vaxtında məşğul olmasan, onlar daha da pisləşə bilər.Özünə sərf edən işlərlə maraqlanırsan.Özünü müdafiə etməyi bacarırsan, çətinlikləri sevirsən.Dilin başına bəladır.Danışarkən cümlələrinə fikir ver.Hərəkətlərinə zəriflik və səliqə əlavə et.
onu biliremki hec vaxt ozumu mudafie ede bilmirem amma sizinde ekstrasens olmadiginizida yaxsi bilirem sarcasti her sey tam uygun gelmedi amma siz duz yazmisize men anormalam cray


Agats_fan,
sən hələ alimlərin kəşf edə bilmədiyi bir xarakterə sahibsən belə testləri eləmə sən

hihihi sarcasti
11 may 2014 18:18
Offline
Agat_Kris
YaZ-yAgMuRum,

Səliqəsizsən.

Sənin devizin - \"Xırda şeylərə görə narahat olmağa dəyməz\". Həmişə \"Onsuz da hər şey öz yerini tutacaq\" deyirsən.Amma nəzərə almalısan ki, işlərinlə vaxtlı-vaxtında məşğul olmasan, onlar daha da pisləşə bilər.Özünə sərf edən işlərlə maraqlanırsan.Özünü müdafiə etməyi bacarırsan, çətinlikləri sevirsən.Dilin başına bəladır.Danışarkən cümlələrinə fikir ver.Hərəkətlərinə zəriflik və səliqə əlavə et.

...ŞiRiN_QıZ...,
♥♥♥Tutu♥♥♥,
Müdafiəsizsən..

"Hər şeyi öz axarına buraxmaq lazımdır" - bu, sənin ən çox sevdiyin cümlədir.Narahat olmağı sevmirsən.Ən çətin anlarda belə dincəlməyə vaxt tapırsan.Çətin anlarda güclü insanlardan kömək istəyirsən. Unutma ki, gec-tez hər işi özün etməlisən.İnsan həyata bir dəfə gəlir: bundan istifadə etməyə çalış. Unutma ki, sən hər şeyin yaxşısına layiqsən.
11 may 2014 17:21
imza: Pozitiv olun!
Offline
Nurka Glamurka
1-ci d qalaninin hamisi b neceyem sizce? unknown
11 may 2014 17:16
Offline
Agats_fan
Agats_fan,
shout sozun bitdiyi nokta :P
11 may 2014 17:16
Offline
Agat_Kris
Agats_fan,
sən hələ alimlərin kəşf edə bilmədiyi bir xarakterə sahibsən belə testləri eləmə sən biggrin
11 may 2014 17:06
imza: Pozitiv olun!
Offline
Agats_fan
4 4 e qaldim hansina inanim ? crazy
11 may 2014 16:10
Offline
๑۩۩๑ŞiRiN_QıZ๑۩۩๑
1 b 2 a 3 - 4 a 5 d 6 b 7 c 8 - 9 a 10 a
sizce men neceyem
? crazy
3 may 2014 19:52
imza: İ love my pillow because it gives me different hairstyles every day...
Offline
♥♥♥Tutu♥♥♥
1-b 2-d 3-a 4-a 5-b 6-b 7-b 8a 9-c 10-a
2 may 2014 19:36
Offline
Agat_Kris
aysel ismayilova,
Səliqəsizsən.

Sənin devizin - \"Xırda şeylərə görə narahat olmağa dəyməz\". Həmişə \"Onsuz da hər şey öz yerini tutacaq\" deyirsən.Amma nəzərə almalısan ki, işlərinlə vaxtlı-vaxtında məşğul olmasan, onlar daha da pisləşə bilər.Özünə sərf edən işlərlə maraqlanırsan.Özünü müdafiə etməyi bacarırsan, çətinlikləri sevirsən.Dilin başına bəladır.Danışarkən cümlələrinə fikir ver.Hərəkətlərinə zəriflik və səliqə əlavə et.

Ilahe A-va,
Qaydaları çox sevirsən.

Həmişə qayadalara riayət etməyə çalışırsan.Buna görə də tez-tez çıxılmaz vəziyyətdə qalırsan.Sənə düşündüyün və istədiyin kimi hərəkət etmək lazımdır. Kənardakılara xoş olsun deyə özünü nəyəsə məcbur etmə.
1 may 2014 22:37
imza: Pozitiv olun!
Offline
Ilahe A-va
1-A 2-D 4-B 5-B 6-D 7-C 8-C 9-A 10-C
1 may 2014 21:20
Offline
aysel ismayilova
1 B
2 C
3 C
4 B
5 B
6 A
7 B
8 A
9 A
10 C
30 aprel 2014 14:30
Offline
Agat_Kris
Murad Fikret R.....e,

Səliqəsizsən.

Sənin devizin - \"Xırda şeylərə görə narahat olmağa dəyməz\". Həmişə \"Onsuz da hər şey öz yerini tutacaq\" deyirsən.Amma nəzərə almalısan ki, işlərinlə vaxtlı-vaxtında məşğul olmasan, onlar daha da pisləşə bilər.Özünə sərf edən işlərlə maraqlanırsan.Özünü müdafiə etməyi bacarırsan, çətinlikləri sevirsən.Dilin başına bəladır.Danışarkən cümlələrinə fikir ver.Hərəkətlərinə zəriflik və səliqə əlavə et.
19 aprel 2014 17:33
imza: Pozitiv olun!
Offline
Murad Fikret R.....e
Mene aid olan suallari cavablandidim hamisi "b" varianti oldu
19 aprel 2014 00:56
Offline
Agat_Kris
ZEHRAM,
Qaydaları çox sevirsən.

Həmişə qayadalara riayət etməyə çalışırsan.Buna görə də tez-tez çıxılmaz vəziyyətdə qalırsan.Sənə düşündüyün və istədiyin kimi hərəkət etmək lazımdır. Kənardakılara xoş olsun deyə özünü nəyəsə məcbur etmə.
10 aprel 2014 21:54
imza: Pozitiv olun!
Offline
ZEHRAM
C varianti ustunluk teskil etdi
10 aprel 2014 20:30
Adıniız:*
E-Mail:
ıifrə: *
Son şərhlər
Son yazılar
Hansı fəsili daha çox sevirsiniz?
Yaz
Yay
Payız
Qış