Bakıda hava 26°
USD 1.7000 AZN
EUR 1.9478 AZN
01:06PERI he o feysapsiz qocadi))))))))) 16 iyul 19:15aysel hesenli Ona proqram lazım deyil özü elə qocadi
40749

Özünüzə nə qədər inanırsınız?(Test)

Özünüzə nə qədər inanırsınız?(Test)

Əziz Qadin.Netlilər, aşağıda gördüyünüz test məhz özünəinam hissinin həddini bilmək üçündür.  Təbii ki, hər birimiz müəyyən məqam və məsələlərə dair özümüzə inanırıq. Bu inam sayəsində daha iradəli və daha məqsədli qərarlar alıq, addımlar atırıq. Belə isə bu testdən keçin və cavabları rəy yerində yazın. 

1. Ümumiyyətlə...

A) Çox utancağam.

B) Bir az utancağam.

C) Utancaq deyiləm.

 

2. Ümumiyyətlə...

A) Sevilən bir adam deyiləm.

B) Az sevilən adamam.

C) Çox sevilən adamam.

 

3. Gördüyüm bütün işləri...

A) Demək olar ki, həmişə çox pis görürəm.

B) Bəzən pis görsəm də, bəzən yaxşı görürəm.

C) Demək olar ki, heç vaxt pis görmürəm.

 

Özünüzə nə qədər inanırsınız?(Test)

 

4. İstədiyim bir şeydən...

A) Demək olar ki, çox vaxt imtina edirəm.

B) Bəzən imtina etsəm də, bəzən imtina etmirəm.

C) Demək olar ki, heç vaxt imtina etmirəm.

 

5.Dərs danışmağa qalxanda...

A) Bildiklərimi danışmaqda çox vaxt çətinlik çəkirəm.

B) Bəzən çətinlik çəksəm də, bəzən çətinlik çəkmirəm.

C) Bildiklərimi danışmaqda heç vaxt çətinlik çəkmirəm.

 

6. Dostlarım arasındakı oyunlarda...

A) Demək olar ki, heç vaxt iştirak etmirəm.

B) Bəzən iştirak etsəm də, bəzən iştirak etmirəm.

C) Demək olar ki, həmişə iştirak edirəm.

 

7. Hər hansı bir yarışda iştirak etməyi...

A) Demək olar ki, heç vaxt istəmirəm.

B) Bəzən istəsəm də, bəzən istəmirəm.

C) Demək olar ki, həmişə istəyirəm. 

Özünüzə nə qədər inanırsınız?(Test)

8. Haqsızlığa mərz qalanda...

A) Demək olar ki, haqqımı heç vaxt müdafiə etmirəm.

B) Bəzən müdafiə etsəm də, bəzən müdafiə etmirəm.

C) Demək olar ki, haqqımı həmişə müdafiə edirəm.

 

9. Mənə hər hansı bir məsuliyyət vermək istədikdə...

A) Demək olar ki, heç vaxt qəbul etmirəm.

B) Bəzən qəbul etsəm də, bəzən qəbul etmirəm.

C) Demək olar ki, həmişə qəbul edirəm.

 

10. Hər hansı bir qərar qəbul etməkdə...

A) Demək olar ki, həmişə çətinlik çəkirəm.

B) Bəzən çətinlik çəksəm də, bəzən çətinlik çəkmirəm.

C) Demək olar ki, heç vaxt çətinlik çəkmirəm.

 

Cavab:

C-bəndi çox olarsa: Verdiyiniz cavablardan özünüzü ifadə edə bilən, həmişə müsbət düşünə bilən, bir sözlə özünəinamı yüksək olan bir insan olduğunuz başa düşülür. Əsas diqqət yetirməli olduğunuz məsələ özünəinamla təkəbbürü bir-birinə qraışdırmamaqdır. Əgər bu tarazlığı həmişə qoruya bilsəniz, həyatda  da həmişə uğur qazanacaqsınız. Uğurlaq!

B cavabı çox olarsa:

Suallara verdiyiniz cavablardan belə məlum olur ki, çox ciddi bir özünəinam problemi yaşamasanız da, az da olsa, bu problemlə qarşı qarşıyasınız. Ona görə də, ilk növbədə, bir qərar qəbul etdərkən çox diqqətli olmalısınız. İkincisi isə qəbul etdiyiniz qərarları tətbiq etməkdə çox təmkinli olmalısınız. Beləliklə, özünüzə olan inamın daha da artacağını görəcəksiniz. Uğurlar! 

A cavabı çox olarsa:

Başqalarının  bizim haqqımızda dedikləri təriflər və ya tənqidlər bizə təsir göstərir. Məsələn əgər biz haqqımızda tərif eşitsək, sevinir, tənqid eşitsək, kədərlənirik. Halbuki, tənqid də öz-özlüyündə  qərəzli və qərəzsiz olmaqla iki cür olur. Təbii ki, əgər tənqid qərəzsizdirsə, bu əslində bizim üçün faydalıdır. Ancaq söhbət ikinci tənqiddən gedirsə, əlbəttə ki, bu zərərlidir. Ən azı ona görə ki, belə tənqidlər zaman keçdikcə insanda özünəinamı itirməsinə gətirib çıxarır. Ona görə də başqalarının bizim haqqımızdakı qərəzsiz tənqidlərini dinləməli, ancaq qərəzli tənqidlərini qulaq ardı etməliyik.

Səslərin sayı: 7
14
3463
loading...
Şərhlər
Offline
Nurlana 18
1.b
2.b
3.b
4.c
5.b
6.b
7.b
8.c
9.b
10.b
winked blum
10 fevral 2017 19:06
Offline
Naile Ehmedli
Maraqlıdı.B çox çıxdı.amma mənnən aslı deyilki qərar qəbul etməyə gərək bəydə icaze versin
13 iyul 2016 08:12
Offline
Cavadova Xedice
Maraqlı testdir xoşuma gəldi
27 yanvar 2016 18:40
Offline
ŞƏBNƏM
yaxşı testdi etdim men orta şekerli çıxdı )))) Teşekkürler can
26 yanvar 2016 13:05
Offline
Fatma xanım
Hövsələm gətirmir test edəm təssüfki
21 dekabr 2015 18:14
imza: Şükr etməyəndən sonra dünyaları yesən nə faydası.

Qadin.Net - Xəbər göndərilməsi qaydaları
http://www.youtube.com/watch?v=Ly-9VN5Ye_8
Offline
name
1 a
2 c
3 b
4 c
5 b
6 c
7 c
8 c
9 c
10 b
19 dekabr 2015 22:05
Offline
איסון ממדוב.
1A
2C
3B
4C
5A
6B
7B
8B
9B
10C
19 dekabr 2015 16:28
imza: Mutsuzum diye bahane arama.
Rabbim o kadar cox guzellik vermiski,
KALP GOZUNU ARALA
Offline
Şəri Babayeva
Ən çox B oldu. Cavabları bilmək maraqlıdı. blush
17 dekabr 2015 18:12
imza: Qadın təbiəti gərəyi zəifdir; amma ağrıya ən çox o dözər. Qadının müqavimətini qıran tək şey xəyal etdiyi kişinin boş çıxmasıdır...
Offline
Xanim_Xatun
Bele testler etmeye hovselem catmir
15 dekabr 2015 23:23
Offline
✈█▓▒ Руслан Абилов ▒▓█✈
1-C
2-A
3-A
4-B
5-A
6-A
7-A
8-C
9-A
10-A

Amma butun bunlar bir yana artiq ozumde ne inam qalmayib ne birsey zamane adami ele sixibki neyi nece edeceyime ne qerar vereceyime bele bilmirem ozume inamim.
15 dekabr 2015 23:00
Offline
Azadə Həbibzadə
Ekseriyyeti b oldu mende
15 dekabr 2015 19:10
Offline
Ellada Babayeva
1. B- Qız xeylağı utancaq olmalıdır. Məncə normaldı mənə görə.
2. B.
3. C - Hansısa bir iş mənə xəvalə olunubsa, çalışıram yerinə yetirim. Məsuliyyətli yanaşıram hər bir işimə fərq etmir nədir.
4. B- Baxır işə.
5. C.
6. B.
7. B
8. C.
9. C.
10. B.
15 dekabr 2015 13:43
imza: Hiss və ağıl həyat gəmisinin yelkəni və sükanı kimidir; biri hərəkətə gətirir, o biri istiqamətləndirir.
Cübran.
Offline
Aysel İ.
1-B Baxır yerinə görə utancağam.
2-C Mən sevmədiyim insanlar məni sevmir. Ancaq girdiyim ortamlarda sevilirəm.)
3-C Gördüyüm işlərin məsuliyyətini bildiyim üçün yaxşı etməyə çalışıram.
4-C Ertələyə bilərəm, ancaq heç vaxt imtina etmirəm.
5-C niyə bildiyimi danışanda çətinlik çəkim ki?
6-C kollektivdən geri qalmağı xoşlamıram.
7-C xoşlayıram yarşlarda iştirak etməyi. Ancaq yarışa baxır.
8-C ən yaralı yerim. Hər zaman haqsızlığın qarşısındayam. Mənə aidiyyatı oldu olmadı.
9-C məsuliyyətli işləri sevirəm.
10-B Verdiyim qərarları çox düşünürəm.
15 dekabr 2015 12:57
imza: Yalnız acizlər boyun əyib unudurlar, güclülər isə o yana-bu yana qaçır, qadir taleyi qeyri-bərabər döyüşə çağırırlar.
Offline
Nermin_Guler
1-A
2-B
3-B
4-B
5-B
6-B
7-A
8-B
9-B
10-A
15 dekabr 2015 12:51
Adıniız:*
E-Mail:
ıifrə: *
Son şərhlər
  • 01:16 - Müəllif: PERI
    Dırnaq boyasının tarixi (2)

    Dırnaq boyasının tarixi

    Kleopatranın seçimi qan qırmızısı
  • Pomidorun qiyməti yaxın günlərdə ucuzlaşacaq - PROQNOZ

    "Yaxın günlərdə bazarlarda pomidorun qiymətində ucuzlaşmanın olacağı gözlənilir".
  • Bacı-qardaş kimi görünsələr də əslində...-FOTO

    O, 22 yaşlı Sarp ilə fotolarını tez-tez instaqram hesabında paylaşır
  • "Çukur"un ulduzu TANINMAZ HALDA-FOTO

    “Çukur” serialının aktyoru Necip Memili fərqli görüntüsü ilə gündəmə gəlib.cumali nece ferqli olub
  • 02:37 - Müəllif: MirarobSW
    Hüquqşunas məsləhəti (396)

    Hüquqşunas məsləhəti

    Best adult site for you. Whore online mobile porno with Best sluts sexy wife swapping watch cock fuck young girls fingering juicy pussy videos pics of julia roberts nude desdentado en el porno de seattle cali logan nude photos from penthouse adult sim pc game demos Nude girl with sexy abs vintage picture lotto board game josie and the pussycats cartoon porn all natureal mother and teens pics Sex chubby teen cream pie 15 america jacks mission teen photos of girls wearing panties sunny leon sexy porn videos view nude playboy playmates free Pussy licking and sex animations free natural big breast photos al gore a crazed sex poodle 3 day walk for breast cancer 2005 fuck the fuck off drawing amy reid showing boobs in restaurant hormone therapy for penile growth in adults cum eat man own their who secretaries in lingerie and stockings red tube hand job cum shot women taking pictures of nude men rodney carringtons song dear penis http://litclub.info/parody/http://kustomkidsbedding.com/swallow-cum/http://tpares.comhttp://saudiarabiaorganic.com/swallow-cum/http://merkezburasi.com/kitchen/http://litclub.info/ass-fingering/http://tpares.com/camping/http://merkezburasi.com/http://sorceryandspirit.com/british/http://saudiarabiaorganic.com/mapa1.phphttp://tpares.com/camping/string-bikini-see-through-underwear.phphttp://sorceryandspirit.com/ Jul 21  · Rap superstar Eminem made a rare public appearance at the premiere of "Southpaw" on Monday night in New York City. The year-old talked with only "Extra" on . john holmes cumshot compilation Search free sex videos. Oct 06  · Atlee Miller an Ohio New Order Amish father of ten tells you how to do it at . In a nutshell: come live with us go to church get a job learn Pennsylvania Dutch do all this for a year and then get educated in the ways of the church and finally get voted in by the church. Welcome to the VDO catalog for auto enthusiast gauges and accessories. Since we’ve been focused on providing our customers with the best possible instrumentation. We continue to work to deliver the functionality durability and high quality finish that have earned our . We have sent a large number of spacecraft and satellites into space. This must reduce the mass of the planet albeit by a small amount. Does this reduction affect Earths gravity with respect to.Best porn site for you. Whore online mobile porno with Best sluts mature orgy movie part 199bb big tittie girl bra cum filled busty nilf pickup at the park young tight pussy free pic what is your porno name escort directory indiana fort wayne teens in short mini skirts busty girls in weasel bikinis symptoms of adult onset hydrocephalus kara mynor casting couch teens women fucking in body stocking big tits ass blow jobs pain in testicle burning penis adult hand foot and mouth nuclear imaging and breast cancer anal first time staying clean techniques for keeping cum inside japanese family game show porn sex pansy hermione cho ginny eva mendes nude or sexy pics how should normal penis look mature woman and young boy pic http://tpares.com/puffy/http://tpares.com/pretty/victorias-secret-swarovski-bikini.phphttp://merkezburasi.com/neighbor/asian-kung-fu-generation-loop-loop-download.phphttp://saudiarabiaorganic.com/british/curvy-asian-asses.phphttp://sorceryandspirit.com/funny/http://tpares.com/european/cameron-diaz-in-bikini.phphttp://tpares.com/ass-fingering/emily-blunt-in-bikini.phphttp://sorceryandspirit.com/puffy/http://litclub.info/cunt/http://litclub.info/motel/http://saudiarabiaorganic.com/british/toyo-sushi-asian-grill-florida-photos.phphttp://merkezburasi.com/couch/http://litclub.info/hunk/first-time-gay-anal-stories.phphttp://merkezburasi.com/kitchen/http://saudiarabiaorganic.com/cocksucker/ Young girl fucked by old man in her pussy and mouth she gives best blowjob free. - the best free porn videos on internet % free. doggystyle deepthroats pussy and anal sex! p. Young teenie sensual and romantic sex with older friend. 11 min Oldje - k Views - p. Oldman intercourse in bathroom with a teeny. So it may sometimes be hard to focus and to not jerk off all the time in anticipation of your trip when seeing all these sexy girls on the photos. I’m obviously just joking a bit but I know that some of you guys like to skim through my articles and check out how the girls look like in the different cities and provinces around Thailand. TMZ Sat On Naked Erin Andrews Videos While TMZ did not know the actual identity of “Mark Bennett” two headlined “Erin Andrews -- Clueless Over Nude Video”--noted that the search. TOP VIDEOS categories Pornstars CHANNELS LIVE SEX MEET & FUCK PORN GAMES SOFT PORN Porn - Free porn videos - The site that is revolutionizing online porn Mature lesbians eating pussy like crazy - minutes. Young 2 Nudist Girl Sucking Tit Vidios. Pics Wives At Nudist Beaches. Nudist Families Peeing. Bahamas Nudist. Nudist Girls Dressing Room. Teen Nudist Porn Picture. Nudist Cameras Oculta Sex. Oio Nudist Resorts. Small Nudist Boys Penis. Nudist Camps In Devon. Nudist Safari. Nudist Boys Hard On. Watch Katrina Kaif hot sister Isabelle getting fucked online on YouPorn is the largest Asian porn video site with the hottest selection of free high quality isabelle movies. Enjoy our HD porno videos on any device of your choosing! realamateur videos free sex videos. This menus updates are based on your activity. The data is only saved locally (on your computer) and never transferred to us.
  • 19:35 - Müəllif: aysel hesenli
    Avokadolu əl maskası (3)

    Avokadolu əl maskası

    Avakado tapsam yeyəcəm
  • Bergüzar Korel izləyicilərinə söz atdı-FOTO

    Mən də yaraşdırmıram bir az uzatsaydı
  • Zeytun yağlı badımcan (foto-resept)

    Badımcanları soba listinə düzün və üstünə qaşıqla ortası çuxur olacaq formada basın.
  • Təbiətin gözəlliyini əks etdirən şəkillər

    Birinci ağac nə boyukdu
  • 19:18 - Müəllif: aysel hesenli
    Dırnaq boyasının tarixi (2)

    Dırnaq boyasının tarixi

    Saçlarını buran, dırnaqlarını boyayan bu insanlar, dodaqlarını da dırnaqlarını eyni rəngə boyayırdılar.
loading...
Son yazılar
Hansı fəsili daha çox sevirsiniz?
Yaz
Yay
Payız
Qış