Bakıda hava 26°
USD 1.7000 AZN
EUR 1.9478 AZN
01:06PERI he o feysapsiz qocadi))))))))) 16 iyul 19:15aysel hesenli Ona proqram lazım deyil özü elə qocadi
40749

Münasibətinizin hansı dönəmini yaşayırsınız?

Sevginizi test etməyə nə deyirsiniz?

Münasibətinizin hansı dönəmini yaşayırsınız?

Bu test sayəsində münasibətinizin hansı dönəmi yaşadığını öyrənə bilərsiniz. Sualları cavablayın. Özünüzə hər A variantı üçün 2 bal, B variantı üçün 4bal, C variantı üçün isə 6 bal verin. Ümumi yığdığınız balları toplayın və aşağıda sizə uyğun variantı oxuyun.

1. Təzə bir münasibətə başlamış olsanız da, köhnə münasibətlərinizlə dostsayağı münasibətlər sürdürməyə davam edirsiniz.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

2. Yersiz səbəblər üzündən də olsa, davanı ilk olaraq siz başladırsınız.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə 

Münasibətinizin hansı dönəmini yaşayırsınız?

3. Münasibət yaşadığınız qarşı cinsin ailəsi ilə birlikdə bir araya gəlmə sıxlığınız necədir?

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

4. Ona hədiyyə alarkən münasibətinizi alovlandıracaq şeylər olmasına diqqət edirsiniz.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

5. Həyatınızdakı insanla olan münasibətinizə dair ailənizə və dostlarınıza yalan söyləyirsiniz.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə 

Münasibətinizin hansı dönəmini yaşayırsınız?

6. Birlikdəliyinizi daha ciddi bir hala gətirməyi düşündüyünüzü dediyiniz zaman mövzunu dəyişdirmə sıxlığı.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

7. Gələcəyinizlə bağlı vacib qərarlar qəbul edərkən həyatınızdakı insana sual verirsiniz?

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

8. Sizin üçün etdiyi fədakarlıqları deyir.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə 

Münasibətinizin hansı dönəmini yaşayırsınız?

9. Harasa tək gedəndə tez bir zamanda onun yanına getmək istəyirsinizmi?

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

10. Alış-verişə çıxdığınız zaman özü üçün yeni şeylərə baxar.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

11. Sizin ona ünvanladığınız mətnaltı mesajlarınız gün ərzində nə qədər olar?

A) Əsla olmaz.

B) Bəzən olur.

C) Həmişə olur.

12. Gün ərzində heç olmasa, bir dəfə də olsa, münasibətlərinizi sorğulayırsınız.

A) Əsla

B) Bəzən

C) Həmişə

Nəticələr:

24-39 bal: Siz ya yeni tanış olubsunuz, ya da romantik nağıllardakı cütlüklərdənsiniz. Hər ikiniz bir-biriniz üçün yetərincə fədakarsınız. Kiçik davaları isə rahatlıqla həll edə bilirsiniz. Münasibətinizin belə gözəl davam etməyi də məhz elə sizin öz əlinizdədir.

40-55 bal: Ona qarşı olan hisslərinizdə bir az azalma olduğunu hiss edir, ancaq münasibətinizə toz qondurmağa da könlünüz yol vermir. Münasibətinizdəki monotonuğu qırmaq adına özəl yeməklər və sürprizlər edə bilərsiniz. Aranızda olan söz-söhbətlərə fikir verməyin və bir qədər güzəştə gedərək onları xoşluqla həll edin.

56 və daha artıq: Bitmiş bir sevgidən mədət ummaq sizə görə deyil. Ən kiçik bir atışmanın böyük davaya çevrildiyi halda münasibətlərinizi düzəltmək sizin üçün maddi və mənəvi zərər deməkdir. İki mədəni insan kimi qarşı-qarşıya oturub söhbət etməli və ya ayrılmalı, ya da bunu birlikdə düzəltməlisiniz.

Səslərin sayı: 3
18
4334
loading...
Şərhlər
Offline
S.S.E.
maraqli tesdir tesekkurler
6 fevral 2015 15:20
Offline
yagmur atasoy
46 puan cikti cray cok tewekkurler give_ros
6 fevral 2015 15:17
Offline
Hacət-i Vuslat
Çox da inanmıram bunlara.
1 yanvar 2015 23:21
imza: Diqqət əziz xanımlar! Sərbəst qrafikli,yatırımsız işə ehtiyacınız varsa mənimlə əlaqə saxlayın.
Offline
ملاك
50 cıxdı, hardasa uygunluq var
26 dekabr 2014 12:24
Offline
Aida M-ova
Maraqlı testdir girl_smi
2 oktyabr 2014 13:26
Offline
Ayka Eliyeva
Cox maraqli testir,tewekkurler hazirladiginiz ucun...
21 sentyabr 2014 21:57
Offline
Xalidə Həsənzadə
Xəbər üçün təşəkkür Zəhra xanım
21 sentyabr 2014 11:48
Offline
Miwqa
40-55 oldu men de. aileli deyilem, amma sevgilim var. aramizda olan problem hell olunasi deyil, xeyanetdi
18 sentyabr 2014 17:09
Offline
PERI
MEN BU MERHELENI COOOXDAAAAAAAAAAN KECMISEM,5 ILDIRKI,AILELIYEM.YENE DE MARAQLIDI.
3 sentyabr 2014 21:29
Offline
ღМоя большой любовьღ(Ailəli)
Men 40bal topladim. Heqiqetende gozel testdi cox beyendim. Tewekkurler
3 sentyabr 2014 13:31
Offline
Zehra.
Arzularin_Limani.,
nigar dadasova,
Красивая Девушка,
Dəniz84,
♥Aynişka Gülüm♥,
Hər birinizə uğurlar... give_ros give_ros give_ros
2 sentyabr 2014 01:06
Offline
Qəribə
Maraqlıdir, təşəkkür edirem. give_ros
2 sentyabr 2014 00:33
imza: Не забывайте благодарить Бога, Он же не забывает будить вас каждое утро.

Iдеальных людей не бывает, цените тех,
кто смог полюбить ваши недостатки.
Offline
♥♥S.Nur♥♥
Mende 38 cixdi.Bizim munasibetlerimizin yolunda getmesinde men cox rol oynayiram amma eslinde.Cox gizeshte gedirem.Teshekkurler.
1 sentyabr 2014 23:37
Offline
♥Aynişka Gülüm♥
Mende de 46 oldu, hardasa uygun gelir, tesekkurler maraqli idi!
1 sentyabr 2014 17:19
Offline
Aysel İ.
1.A
2.B
3.B
4.B
5.B
6.A
7.C
8.C
9.C
10.A
11.B
12.B
44 bal.

40-55 bal: Ona qarşı olan hisslərinizdə bir az azalma olduğunu hiss edir, ancaq münasibətinizə toz qondurmağa da könlünüz yol vermir. Münasibətinizdəki monotonuğu qırmaq adına özəl yeməklər və sürprizlər edə bilərsiniz. Aranızda olan söz-söhbətlərə fikir verməyin və bir qədər güzəştə gedərək onları xoşluqla həll edin.
Maraqlı xəbər üçün təşəkkür. give_ros
1 sentyabr 2014 17:14
imza: Yalnız acizlər boyun əyib unudurlar, güclülər isə o yana-bu yana qaçır, qadir taleyi qeyri-bərabər döyüşə çağırırlar.
Offline
1 sentyabr 2014 15:24
Offline
nigar dadasova
İnanmasiz amma mende 50 oldu
1 sentyabr 2014 14:44
Offline
Arzularin_Limani.
Men 12 bal topladim cunki nişanlimla tezelikce taniş olmuşam bu ayin 7si nişanim olacaq
maraqli xeberdi teşekkurler Zehra xanim
1 sentyabr 2014 14:20
Adıniız:*
E-Mail:
ıifrə: *
Son şərhlər
  • 01:16 - Müəllif: PERI
    Dırnaq boyasının tarixi (2)

    Dırnaq boyasının tarixi

    Kleopatranın seçimi qan qırmızısı
  • Pomidorun qiyməti yaxın günlərdə ucuzlaşacaq - PROQNOZ

    "Yaxın günlərdə bazarlarda pomidorun qiymətində ucuzlaşmanın olacağı gözlənilir".
  • Bacı-qardaş kimi görünsələr də əslində...-FOTO

    O, 22 yaşlı Sarp ilə fotolarını tez-tez instaqram hesabında paylaşır
  • "Çukur"un ulduzu TANINMAZ HALDA-FOTO

    “Çukur” serialının aktyoru Necip Memili fərqli görüntüsü ilə gündəmə gəlib.cumali nece ferqli olub
  • 02:37 - Müəllif: MirarobSW
    Hüquqşunas məsləhəti (396)

    Hüquqşunas məsləhəti

    Best adult site for you. Whore online mobile porno with Best sluts sexy wife swapping watch cock fuck young girls fingering juicy pussy videos pics of julia roberts nude desdentado en el porno de seattle cali logan nude photos from penthouse adult sim pc game demos Nude girl with sexy abs vintage picture lotto board game josie and the pussycats cartoon porn all natureal mother and teens pics Sex chubby teen cream pie 15 america jacks mission teen photos of girls wearing panties sunny leon sexy porn videos view nude playboy playmates free Pussy licking and sex animations free natural big breast photos al gore a crazed sex poodle 3 day walk for breast cancer 2005 fuck the fuck off drawing amy reid showing boobs in restaurant hormone therapy for penile growth in adults cum eat man own their who secretaries in lingerie and stockings red tube hand job cum shot women taking pictures of nude men rodney carringtons song dear penis http://litclub.info/parody/http://kustomkidsbedding.com/swallow-cum/http://tpares.comhttp://saudiarabiaorganic.com/swallow-cum/http://merkezburasi.com/kitchen/http://litclub.info/ass-fingering/http://tpares.com/camping/http://merkezburasi.com/http://sorceryandspirit.com/british/http://saudiarabiaorganic.com/mapa1.phphttp://tpares.com/camping/string-bikini-see-through-underwear.phphttp://sorceryandspirit.com/ Jul 21  · Rap superstar Eminem made a rare public appearance at the premiere of "Southpaw" on Monday night in New York City. The year-old talked with only "Extra" on . john holmes cumshot compilation Search free sex videos. Oct 06  · Atlee Miller an Ohio New Order Amish father of ten tells you how to do it at . In a nutshell: come live with us go to church get a job learn Pennsylvania Dutch do all this for a year and then get educated in the ways of the church and finally get voted in by the church. Welcome to the VDO catalog for auto enthusiast gauges and accessories. Since we’ve been focused on providing our customers with the best possible instrumentation. We continue to work to deliver the functionality durability and high quality finish that have earned our . We have sent a large number of spacecraft and satellites into space. This must reduce the mass of the planet albeit by a small amount. Does this reduction affect Earths gravity with respect to.Best porn site for you. Whore online mobile porno with Best sluts mature orgy movie part 199bb big tittie girl bra cum filled busty nilf pickup at the park young tight pussy free pic what is your porno name escort directory indiana fort wayne teens in short mini skirts busty girls in weasel bikinis symptoms of adult onset hydrocephalus kara mynor casting couch teens women fucking in body stocking big tits ass blow jobs pain in testicle burning penis adult hand foot and mouth nuclear imaging and breast cancer anal first time staying clean techniques for keeping cum inside japanese family game show porn sex pansy hermione cho ginny eva mendes nude or sexy pics how should normal penis look mature woman and young boy pic http://tpares.com/puffy/http://tpares.com/pretty/victorias-secret-swarovski-bikini.phphttp://merkezburasi.com/neighbor/asian-kung-fu-generation-loop-loop-download.phphttp://saudiarabiaorganic.com/british/curvy-asian-asses.phphttp://sorceryandspirit.com/funny/http://tpares.com/european/cameron-diaz-in-bikini.phphttp://tpares.com/ass-fingering/emily-blunt-in-bikini.phphttp://sorceryandspirit.com/puffy/http://litclub.info/cunt/http://litclub.info/motel/http://saudiarabiaorganic.com/british/toyo-sushi-asian-grill-florida-photos.phphttp://merkezburasi.com/couch/http://litclub.info/hunk/first-time-gay-anal-stories.phphttp://merkezburasi.com/kitchen/http://saudiarabiaorganic.com/cocksucker/ Young girl fucked by old man in her pussy and mouth she gives best blowjob free. - the best free porn videos on internet % free. doggystyle deepthroats pussy and anal sex! p. Young teenie sensual and romantic sex with older friend. 11 min Oldje - k Views - p. Oldman intercourse in bathroom with a teeny. So it may sometimes be hard to focus and to not jerk off all the time in anticipation of your trip when seeing all these sexy girls on the photos. I’m obviously just joking a bit but I know that some of you guys like to skim through my articles and check out how the girls look like in the different cities and provinces around Thailand. TMZ Sat On Naked Erin Andrews Videos While TMZ did not know the actual identity of “Mark Bennett” two headlined “Erin Andrews -- Clueless Over Nude Video”--noted that the search. TOP VIDEOS categories Pornstars CHANNELS LIVE SEX MEET & FUCK PORN GAMES SOFT PORN Porn - Free porn videos - The site that is revolutionizing online porn Mature lesbians eating pussy like crazy - minutes. Young 2 Nudist Girl Sucking Tit Vidios. Pics Wives At Nudist Beaches. Nudist Families Peeing. Bahamas Nudist. Nudist Girls Dressing Room. Teen Nudist Porn Picture. Nudist Cameras Oculta Sex. Oio Nudist Resorts. Small Nudist Boys Penis. Nudist Camps In Devon. Nudist Safari. Nudist Boys Hard On. Watch Katrina Kaif hot sister Isabelle getting fucked online on YouPorn is the largest Asian porn video site with the hottest selection of free high quality isabelle movies. Enjoy our HD porno videos on any device of your choosing! realamateur videos free sex videos. This menus updates are based on your activity. The data is only saved locally (on your computer) and never transferred to us.
  • 19:35 - Müəllif: aysel hesenli
    Avokadolu əl maskası (3)

    Avokadolu əl maskası

    Avakado tapsam yeyəcəm
  • Bergüzar Korel izləyicilərinə söz atdı-FOTO

    Mən də yaraşdırmıram bir az uzatsaydı
  • Zeytun yağlı badımcan (foto-resept)

    Badımcanları soba listinə düzün və üstünə qaşıqla ortası çuxur olacaq formada basın.
  • Təbiətin gözəlliyini əks etdirən şəkillər

    Birinci ağac nə boyukdu
  • 19:18 - Müəllif: aysel hesenli
    Dırnaq boyasının tarixi (2)

    Dırnaq boyasının tarixi

    Saçlarını buran, dırnaqlarını boyayan bu insanlar, dodaqlarını da dırnaqlarını eyni rəngə boyayırdılar.
loading...
Son yazılar
Ailənizin ümumi gəliri:
500 AZN-ə qədər
500-1000 AZN
1000-1500 AZN
2000-3000 AZN
5000 və ya daha çox
Sizə nə var?! )